Super Soco CPX

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το CPX είναι ένα ηλεκτρικό scooter ελαφρύ και ευέλικτο, απόλυτα οικολογικό, με πολύ χαμηλό κόστος λειτουργίας και επιδόσεις εφάμιλλες με ένα συμβατικό scooter 125 κυβικών.

    Το σχεδιαστικό τμήμα της Super Soco του έχει χαρίσει μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση, η οποία δίνει έμφαση στην καινοτομία αλλά ταυτόχρονα διατηρεί μια οικεία εικόνα σύμφωνα με τα scooter αισθητικά πρότυπα που γνωρίζουμε. ο CPX έχει μια πληθωρική σιλουέτα που ενισχύεται από το μεγάλο ανεμοθώρακα, τους μεγάλους ακτινωτούς τροχούς και τους εμφανείς σωλήνες τους πίσω μέρους του πλαισίου, οι οποίοι τελειώνουν στην ουρά του CPΧ και προσδίδουν μια εικόνα ευρωστίας. Ο μοντέρνος εμπρός διπλός προβολέας με τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας μαζί με το πίσω φωτιστικό και τα φλας, έχουν όλα Full LED φωτισμό υψηλής απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης. Μάλιστα, το CPX διαθέτει αισθητήρα φωτός και ενεργοποιεί αυτόματα τα φώτα όταν σκοτεινιάζει. 

    Kάτω από τη σέλα δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος παρά μόνο για μικροπράγματα και τα απαραίτητα έγγραφα, αφού αυτός έχει καταληφθεί από τις δύο μπαταρίες. Όμως, στο πίσω μέρος της ουράς υπάρχει έτοιμη σχάρα για τοποθέτηση βαλίτσας ή κουτιού για όποιον θελήσει να χρησιμοποιήσει το CPX για Delivery ή Courier. Το επίπεδο πάτωμα, εκτός από την ευκολία άμεσης πρόσβασης του αναβάτη, μαζί με τον γάντζο στο κέντρο της ποδιάς για να κρεμάσετε κάποια τσάντα ή τον χαρτοφύλακα σας, θα εξυπηρετήσουν επιπλέον μεταφορικές υποχρεώσεις. Υπάρχει επίσης μια αποθηκευτική θήκη δύο λίτρων για τη μεταφορά μικροαντικειμένων και μια υποδοχή 12 V για φόρτιση του κινητού τηλεφώνου ή άλλως ηλεκτρικών συσκευών.

    Το CPX διαθέτει χώρο για δύο μπαταρίες λιθίου τελευταίας τεχνολογίας 60 Volt / 45 Ah οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, αυξάνοντας τα επίπεδα αυτονομίας. Είναι αποσπώμενες ώστε να μπορούν να επαναφορτιστούν σε οικιακή πρίζα και χρειάζονται περίπου 3,5 ώρες μέχρι να αγγίξουν το 100% της πληρότητας τους. Η αυτονομία που προσφέρουν είναι από 140 έως 280 χιλιόμετρα, ανάλογα το επιλεγμένο mode οδήγησης.

    Ο ηλεκτρικός κινητήρας παρέχει ισχύς 4800 Watt ή αλλιώς 5,4 ίππων και εξαιρετική ροπή εκκίνησης 17,4 Kg-m. Διαθέτει τρία mode οδήγησης τα οποία περιορίζουν την τελική ταχύτητα στα 50 / 70 / 90 χλμ./ώρα χωρίς να μειώνουν την απόδοση. Η εναλλαγή ανάμεσα στα διαθέσιμα modes μπορεί να γίνει και εν κινήσει και βοηθάει στην επίτευξη μεγαλύτερης αυτονομίας κάθε φορά. Το αποτέλεσμα είναι η πραγματική αυτονομία να φτάνει τα 140 χιλιόμετρα στο γρήγορο πρόγραμμα, κάτι που αποδεικνύεται την ορθότητα τον ισχυρισμών της Super Soco. Η ζάντα αφαιρείται πανεύκολα – μέσω ενός έξυπνου συστήματος – μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, κι έτσι για πρώτη φορά σε σκούτερ η αλλαγή ελαστικού γίνεται παιχνίδι.

    Το CPX είναι δομημένο γύρω από ένα ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο το οποίο καταλήγει σε ένα μονόμπρατσο ψαλίδι. Μπροστά υπάρχει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χιλιοστών και πίσω μονό αμορτισέρ, τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά με δυνατότητα ρύθμισης της προφόρτισης ελατηρίου. Τα φρένα του CPΧ αποτελούνται από δισκόφρενο διαμέτρου 240 χιλιοστών μπροστά και 180 χιλιοστών πίσω, και φέρουν σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS για μεγαλύτερη ασφάλεια. Για λόγους άνεσης και σταθερότητας υπάρχει μπροστά 16άρης τροχός, ενώ πίσω συναντάμε έναν τροχό 14 ιντσών, με ελαστικά tubeless. Το συνολικό βάρος του CPX μαζί με τις δύο μπαταρίες ανέρχεται στα 144 κιλά, με την καθεμία να ζυγίζει κάτι περισσότερο από 18 κιλά. 

    Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από μια ψηφιακή LCD οθόνη. Είναι ευανάγνωστη σε όλες τις συνθήκες και ανάβει αυτόματα όταν ανιχνεύσει, μέσω αισθητήρα, απουσία φωτός. Επίσης, η Super Soco προσφέρει μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει τη σύνδεση του σκούτερ μέσω Bluetooth με smartphones και cloud, παρέχοντας πλήθος πληροφοριών και διάγνωση τυχόν βλαβών που διευκολύνουν τη ζωή του αναβάτη. Η εκκίνηση γίνεται είτε με κλειδί είτε χωρίς, αυτό χάρη στο keyless σύστημα ενώ ο συναγερμός ενεργοποιείται όταν το CPX μετακινηθεί από το σημείο θέσης του.
     
    Αρχική τιμή 5.200 ευρώ Τιμή με επιδότηση: 4.400 ευρώ
     
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)